måndag 18 juni 2012

Tillbaka till verkligheten...

Ja, om en timme eller så, så sitter jag på jobbet igen. Känns lite konstigt får jag väl erkänna. Är faktiskt inte alls sugen...men allt i livet är inte guld och gröna skogar. Sen vet man ju att det inte tar många minuter för att hitta tillbaka tills sina gamla rutiner. 


Har inte riktigt hunnit sortera semesterbilderna ännu. Har 527 stycken för att vara exakt och det tar ju sin lilla tid att gå igenom. Ska dessutom göra en fotobok, vilket kräver ett digert förarbete. Bara de bästa bilderna är bra nog ;o)


Helgen har bjudit på familjemys. Vi var hos kusin Sonja i lördags. Igår målade vi och slängde saker på tippen på förmiddagen och vid fem kom mormor och morfar på grill och jordgubbar :o)


Men ärligt....jordgubbarna här är knappt värda att betala för?! 100 spänn för två liter?! Att de inte smakar som de bör...kan det ha att göra med att solen aldrig lyser? ;o)


Här kommer en bild på mormor och Isak från igår. 


Han ville följa med dem hem igår och det blev ett jäkla liv när hans vilja inte gick igenom ;o) Även nu, när han ligger här i mitt knä, så frågar han när han får bo hos mormor och morfar. Så denna vecka får det bli en liten sleep-over *ler*



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar