tisdag 3 mars 2009

Sådana kvällar man lever för...

En liten stund efter att jag hämtat Isak på dagis ringde pappa. Så vi körde direkt hem och loggade in på msn och skype. Isak sken upp som en sol vid första synen av pappa T.




Sen såg vi lite Ice Age innan det var dags för middag. Det är så kul nu när Isak härmar figurena både med röst och kroppsspråk. En fröjd för ögat och örat att sitta bredvid ;o)


Det bidde macka, omelett och rökt kalkon till kvällsmat. Omeletten ratades dock och åkte i soporna.

Här hittade jag honom efter att ha plockat undan efter maten. Tur jag inte såg när han klättrade upp för då hade jag säkert blivit lite rädd. Kanterna är så vassa.....



Kvällens höjdpunkt! Det är så roligt att bada tillsammans, men framför allt är det hög mysfaktor när man efterråt kryper ner i soffan i nytvättad pyjamas och tittar lite på film innan läggdags. En portion gröt slank också ner. Sen kröp vi ner i sängen och Isak somnade sött på pappas kudde ganska snabbt.

Nu sitter jag här framför datorn/tv:n och kaninerna ligger och myser på filten bredvid mig. Bara lite cola och choklad som fattas så det ska jag hämta nu.

Natti natti







1 kommentar:

  1. MEN DARLING! Du har ju börjat blogga utan att ge mig besked. UGH! Trodde att du fastnat och behövde hjälp. Det ser jag att du inte behöver, ser ju strålande ut. Vad roligt!!! En styck trogen läsare har du i mig. PUSS PUSS

    SvaraRadera