söndag 27 mars 2011

Ovanlig underhållning...

Glömde skriva om en rolig och annorlunda sak som hände igår när vi var på lekplatsen. Har typ bara sett sådant i You Tube-klipp när jag letat efter roliga filmsnuttar till Isak.

Jag såg först en kille som hade klättrat upp i ett klätternät. Han satt högst upp med rånarluva och svarta tajta kläder. Såg lite småstressad ut och satt och spejade efter något. Han satt liksom i en klassisk "spidermanposition". Tänkte inte mer på det eftersom jag trodde att det var någon som underhöll någon av de andra barnen.
Helt plötsligt från ingenstans kommer en kille utklädd till Batman springandes. Trots solens strålar så var det minsann ingen direkt värme, men han var klädd i små grå trikåer och en liten topp med bar mage. Förmodligen en maskeradkostym inhandlad på Toys R Us eller liknande.
Underhållningen drog igång på riktigt när dessa två började jaga varandra och brottas bland alla barn som för en stund tappade fokus på både sina föräldrar och det de höll på med.

Tyvärr tog denna underhållning på hög nivå slut inom bara en minut eller två och grabbarna försvann lika snabbt som de kom.

Min första tanke var att det var någons kalasunderhållning, men sanningen var nog snarare den att det var några ungdomar som gjort en vadslagning eller liknande ;o)

I vilket fall som helst så var det sjukt roligt, hi hi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar