tisdag 10 juli 2012

Nya vänner...

Vilken underbar dag vi har haft!


Vi umgicks med en svensk familj den första veckan i Turkiet. Våra vägar korsades redan på transferbussen till hotellet. Isak satt längst fram tillsammans med mamma J och Anton. Jag satt hela tiden och oroade mig för att han typ skulle prata ihjäl dem, men det gick så bra så.


Bland annat så åkte vi in till Bodrum tillsammans och trängdes inne på bazaaren. Vår son köpte bling, bling (armband och sminkspegel) och deras söner köpte fotbollskläder. 
Papporna köpte Björn Borg kallingar för 20 kronor styck och jag...ja, jag köpte ingenting *skräll* ;o)


Men hur som helst. Idag kom mamma J, Anton och Teo hem till oss. Det var fem veckor sedan vi sågs....i landet där väderguden alltid levererar och idag träffades vi på hemmaplan.


Å' vilket kärt återseende. Vilken mysig dag det blev! 


Vi var ute och lekte på lekplatserna här i närheten. När vi kom hem igen, något nerkylda, så dukade vi upp med nybakade bullar, gott pålägg, saft och yoghurt. Alla åt med god aptit och fantastiskt bordsskick, hi hi. 
Senare körde vi ner till stranden. Som ett mirakel blev det bättre väder och pojkarna släppte loss. Gjorde sandänglar, klättrade på krigslämningar och doppade fossingarna i det kristallklara vattnet. 
Hade det bara varit lite varmare, så hade badbyxorna åkt på. Den saken är helt klar.


Bilfärden hem blev byxlös för våra små huliganer. Även skolös för Isak som liksom traskade i vattnet med både skor och strumpor. 


Hoppas det snart blir varmare, för då ska det badas på riktigt!


När vi kom hem igen fikade vi med kaka och Cola. Sen var klockan helt plötsligt halv fem?! Tiden går fort när man har roligt!


Vi sju cyklade jag till gymmet. En timmes Sh'Bam väntade. 
What can I say.... Det var ABSOLUT inte så enkelt som utlovat. Jag hade extremt svårt för att hänga med i rörelserna. Kände mig som en Biggest Loser-deltagare i en uppsättning av Svansjön. Men svettig blev jag, så någon nytta måste det gjort ;o)
Nu sitter jag här och mumsar på Leksandknäckebröd med maaaassor av Bregott.


Helvete! Klockan är 23:11 och jag måste få lite välbehövd vila.


Dagens bildskörd:






 Teo och Isak gör sandänglar
 Simma går också bra ;o)



 Det blir nog en friidrottare utav Teo :o)

 Anton, Isak och Teo
Denna ljuvliga blomma fick jag *ler*

2 kommentarer:

  1. Halloj!
    Hrm.. Sh´Bam är nog inte något för mig.. jag har så dåligt komihåg när det gäller rörelser nu förtiden.. jag skulle vilja ha något enkelt och rockigt. Hade passat mig.. :-)
    Vilken mysig dag ni verkar haft! Förstår mig inte på den här sommaren..Idag ösregn och 15 grader..??? What the f***!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Oh, vad duktig du är på att skriva Camilla, önskar att jag hade den gåvan.
    Kram Jennifer

    SvaraRadera