lördag 1 januari 2011

2011...

Hmm, det går fort nuförtiden. Tiden flyger förbi och det märker man inte minst när man tittar sig själv i spegeln. Jag brukar ställa mig med Isak framför spegeln, med våra ansikten tätt ihop. Hans hy är fantastisk och så ser man sig själv bredvid. Som ett vitt ostruket lakan med massor av skavanker. Ha ha, men inuti känner man sig som 18.

Isaks besök till moskén igår hade gått väldigt bra. Han och Taskin (pappa T:s kusin) hade börjat med att spela lite fotboll i en källarlokal som bland annat används som Koranskola. Efter det, tvättade de sig inför bönen. När de väl kom in i moskén så blev Isak helt tyst. Han stod bredvid pappa T och sa inte ett ord. Tittade sig lite förundrat omkring och var som en stel pinne. Efter en stund när Imamen hade börjat prata så utbrister Isak "det här var inte kul". Hi hi, sanningen får man från barn och pensionärer.
Det lär dröja innan Isak följer med igen skulle jag tro :o) Men en guldstjärna till vår pojke som uppförde sig exemplariskt.

Åh, tänk vad trevligt om man hade kunnat skaffa ett syskon till Isak under 2011. Han var så gullig med lilla Molly igår. Men, man får inte allt här i livet. Oddsen att ytterligare en graviditet skulle få ett lyckligt slut är väldigt låga. Tror att vi har större chans att bli miljonärer än tvåbarnsföräldrar.

Jisses vad jag är trött idag. Ska man kanske satsa på en middagslur? Köra Isak en stund i bilen och sen landa i soffan? ;o)



Molly Emma Lale

En liten halvturk precis som Isak ;o)

Sover sött


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar