lördag 19 juni 2010

17.40...

Hos frisören idag med pappas glasögon

Isak somnade för en stund sedan på klockslaget ovan. Jisses! Nog för att vi visste att han var trött...men det känns liiiite tidigt. Han somnade med en Mega Hit Mandel i handen :o) Den var i princip uppäten dock. Innan det åt han en stor portion torsk i apelsinsås och färskpotatis. Stackars liten fick inte borstat sina tänder.

Idag försökte vi oss på lite blöjträning. Det slutade i fem nerkissade kalsonger och ett par med #2 i. Han är absolut inte mogen än för detta, det märks. Sen småskvätter han liksom hela tiden. Det har han inte gjort innan.
Men, men....han är långt fram inom andra områden så det spelar ingen roll. Som det står på Barnets hälsobok som man fick på bvc:
"Älska och njut av era barn och var glad åt dem sådana de är, sådana de ser ut, för vad de gör och tänk inte på de egenskaper de inte har" Doktor Spock. Kunde inte sagt det bättre själv

I förmiddags var vi i stan och uträttade lite ärenden. T klippte sig, jag köpte blommor och andra småsaker och vi åt sunkmat på Mc Donalds. Vi var klara lagom till att det blev fullständig invasion av köpcentrat. Thank God!

Tror jag ska fortsätta göra lite nytta innan det är dags att sjunka ner i den nytvättade soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar