onsdag 2 juni 2010

Grillad...

My God! Senast jag kände så här var väl i Grekland, sommaren 2006, två månader innan Isak producerades.

Jag är ordentligt solkysst efter två och en halv timme på en filt i trädgården! Tänkte jag skulle få lite färg, men det blev lite för mycket av det goda. Men jag ser att det redan har lagt sig och tur är ju det. Pappa T skrattade gott åt mig efter min dusch innan kvällsmiddagen. Då var jag ingen vacker syn.
Just nu är jag mer orolig för min hals. Den är INTE najs.

Klockan tio cyklade Isak och jag iväg på en två timmars upptäcktsfärd. Vad vi hittade på kan man se på bilderna nedan.
Måste bara säga att vi minsann bor i ett paradis. Det finns allt man kan tänka sig. Skog, åker, strand, gammalt, nytt, kanal & båtar, villor, lägenheter, ängar, djurliv, köpcentra, pizzerior och restauranger. Allt inom gång och cykelavstånd. Det är livskvalité. Är så glad att vi har möjligheten att ge Isak allt detta.

Anyway....när vi kom hem från cykelturen så pratade jag en stund med grannen. Inom någon minut så hade Isak somnat i cykelsitsen. Så jag gick hem, bar över honom till sängen och landade sedan på en filt som sagt. Unnade mig detta istället för att typ städa eller tvätta.

När Isak vaknade vid tre så fick vi äta en sen lunch, sen gick vi ut i det fina vädret igen.

Åh, vad jag längtar till semestern. Får man bara fint väder så kan det bli hur bra som helst!

Igår så hittade jag en del info om en läkare i Danmark som är specialiserad på graviditeter där mammans immunförsvar stöter bort fostret. Blir jag tillräckligt desperat så kommer jag försöka att få kontakt med honom. Får väl först ge den svenska sjukvården en chans även om jag är säker på att det är waste of time.

Sängdags!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar