fredag 25 juni 2010

Midsommarafton...

Febriga barn är enligt vissa förenat med livsfara så vi fick stanna hemma ifrån midsommarfirandet som var planerat idag :o)
Sill, nypotatis och kött från grillen blev utbytt mot pizza och pommes. Kubb och boule blev Tivoli i byn.

Isak är riktigt tagen när han får sina febertoppar. Det går fem timmar mellan doserna av febernedsättande. På Iprenflaskan står det att man endast bör ta det två dagar i sträck och vi är nu inne på fjärde dygnet. Men man jag ju inte heller låta bli att ge honom. Då hade han fan inte stått på benen det lilla livet :o(
Pappa T var med honom på vårdcentralen igår. De såg att han var röd i hals och öron, men halsprovet visade inget. Konstigt nog tog de inget stick i fingret. Men som oftast när Isak har hög feber så vet vi inte riktigt vad anledningen är. Jobbigt.

I kväll har vi alltså varit på Tivoli i byn. Gud vad mysigt! Synd bara att där var så lite folk, men ingen hade nog förväntat sig något annat. Helgen lär bli bättre! Om Isak orkar tar vi nog en runda till.
Han hann bara komma innanför dörren, få sin medicin....sen däckade han i pappas famn. Hoppas nu han får någon timmes lugn och ro. Han vaknar och yrar hela nätterna igenom.

Nu ska jag plocka fram lite cola, chips och choklad och så ska vi sjunka ner i soffan.

Imorse klockan sex var jag förresten ute och åkte en runda rullor på 25 minuter. Det var riktigt skönt. Blir en favorit i repris imorgon bitti. Då ligger väl de flesta bakfulla svenskar och sover ;o)


Vårt nya & fantastiskt fina bibliotek i byn





Isak åkte även en liten skräcktunnel med pappa....men den var INTE uppskattad ;o)
"Jag gömde mig i pappas keps" sa han senare

Behövde svalka sig lite idag...

Febertopp :o(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar