måndag 12 juli 2010

Turistparadis...

Idag var Isaks första lediga dag och han hoppade ur sängen imorse när jag sa att det var dags att åka till mormor och morfar. Glad som en speleman. Full av längtan.
För oss kändes det också mycket bättre eftersom vi är lite missnöjda med dagis. Har inte känts helt ok att lämna honom där de senaste veckorna.

Tyvärr verkar något vara på G i Isaks lilla kropp. Kinkig med maten och lite gnällig mellan varven. Feber kommer kanske snart som ett brev på posten.


Under månaderna september till maj glömmer man att vi bor i ett turistparadis. Här är lugnt och skönt...kanske nästan på gränsen till tråkigt. Det är inga köer i mataffären, gott om parkeringsplatser, typ tio personer i biosalongen och inga dårar i centrum som ligger i 30km/h när det är 50 ;o)
Men man får väl vara glad för de som livnär sig på detta varje sommar. Bara till att gratulera. Fast för oss, som ska försöka leva våra vanliga liv, är det lite jobbigare.
Som idag när vi fick för oss att gå till Ica för att bland annat handla tandkräm till Isak. Gallerian var ganska lagom fylld med folk och vi gick omkring och tittade lite. Såg att det var 30% rabatt på Isaks favoritskor och kunde inte stå emot att köpa ett par till :o)

Men när vi nådde Icabutiken höllt jag på att göra i byxorna. Nä, usch....vilket äckligt uttryck ;o) Köerna i kassorna var så långa att man inte ens kunde se slutet. Värmen var också olidlig, förmodligen pga ett undermåligt ventilationssystem.
Folk stod med tomma blickar och bara önskade att de var någon annanstans. Klockan var dessutom sex....den magiska tiden för kvällsmiddag. Men det kanske bara är i vår familj?
Jag och Tim tittade på varandra, virrade på huvudet och vände på klacken. No thank you! Tandkrämen får vänta!

Vart bor alla dessa människor kan man undra? I badhytterna på stranden? I ett tält i skogen? Hos släkt och vänner? Ja, inte vet jag...men många är dom! ;o)
Det blir till att handla någon annanstans hädanefter som vi brukar göra. Att man inte lär sig... *ler*

Nu ska jag nanna kudden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar